Aardwarmte

Aardwarmte

Kruisselbrink Aardwarmte is Vaillant Gekwalificeerd Innovatiepartner in bodem- en luchtgebonden warmtepompsystemen. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in door het geven van vakkundig advies en het bieden van creatief maatwerk. Hierbij streven we naar perfectie in uitvoering en nazorg. 

Wat als pure passie voor techniek begon is uitgegroeid tot een serieuze tak van sport. Vol enthousiasme kunnen we ons ei kwijt in het adviseren, zelfstandig ontwerpen en bouwen van complete duurzame energiesystemen, van bronboring tot en met het afgiftessteem.  Wij weten inmiddels waar de schoen wringt; een goed werkende warmtepompinstallatie valt of staat met een goed onderbouwd advies en zorgvuldig ontwerp op basis van uw specifieke woonsituatie, de technische mogelijkheden, uw budget en uw verwachtingen.  Zaken die heel logisch klinken maar in de praktijk vaak worden onderschat. Door onze schaalgrootte houden wij de lijnen kort, heeft u 1 aanspreekpunt  en zijn we in staat om samen met u de passende installatie samen te stellen.

Kruisselbrink Aardwarmte staat voor  innovatie, mooi vakwerk en betrouwbaarheid, dat zich laat vertalen in 10 jaar systeemgarantie * bij aanleg van een compleet systeem. (* vraag naar de voorwaarden ) Een vertrouwd gevoel voor uw duurzame investering !

Kruisselbrink aardwarmte adviseert, berekend en monteert uw complete duurzame energiesysteem ; de warmtepompspecialist in de achterhoek!

We maken graag met u een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl