Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

In verband met de huidige drukte zijn we helaas op dit moment niet in staat om nieuwe onderhoudscontracten af te sluiten. Dit geldt uiteraard niet voor onze bestaande klanten.

We zijn voor onze warm water voorziening en verwarming bijna allemaal afhankelijk van onze c.v.-ketel. Maar u kunt van een apparaat dat jaarlijks al snel zo’n duizend branduren maakt, niet verwachten dat u er nooit naar hoeft om te kijken. Wij vertellen u graag meer over het belang van c.v.-ketel onderhoud en de voordelen van een onderhoudsabonnement.

Wanneer onderhoud?

Om ervoor te zorgen dat uw c.v.-ketel optimaal blijft werken, heeft uw ketel af en toe ook een grondige onderhoudsbeurt nodig. We adviseren om dit in ieder geval eens in het jaar te laten uitvoeren.

De onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw c.v.-ketel helemaal nagelopen, en gecontroleerd op kleine defecten en storingen. Eventuele versleten onderdelen kunnen direct worden vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed functionerende en veilige c.v.-ketel. Ook zorgt regelmatig onderhoud dat uw c.v.-ketel zo zuinig mogelijk blijft werken, wat weer voor een besparing op uw energiekosten zorgt.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van service en onderhoud aan uw c.v.- ketel, of wilt u direct een onderhoudsabonnement afsluiten, neemt u dan contact op met Kruisselbrink Installaties. Indien u te maken heeft met een storing, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Op die manier kunnen wij het probleem zo snel mogelijk voor u verhelpen.

 

Storing melden

Voor het melden van een storing of defect kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook buiten kantoortijden.

Kruisselbrink Installaties
Leeghwaterweg 7
7102 JJ Winterswijk
0543 – 564 478
[email protected]
www.kruisselbrinkinstallaties.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl