Vaillant innovatiepartner

Vaillant innovatiepartner

Kruisselbrink installaties is de Vaillant innovatiepartner van de Achterhoek.

Duurzaamheid gaat hand in hand met kwaliteit. Om deze kwaliteit voor de eindgebruiker te kunnen leveren gelooft Vaillant in samenwerking. Om de kwaliteit en professionaliteit voor de consument te waarborgen zijn een selectieve groep installatiebedrijven onderdeel geworden van de groep “Gekwalificeerd Innovatiepartners”.

Kruisselbrink Installaties is expert op het gebied van:

Hybride systeem

Het 3kW geoTHERM hybride systeem bestaat uit een lucht- of bodemgebonden warmtepomp gekoppeld aan een hr-ketel. Een energiebesparend systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van gratis natuurlijke energiebronnen die de woning kunnen verwarmen en koelen.

Warmtepompen

Hoe blijft u aan de voortdurend aangescherpte EPC-norm voldoen? Vaillant helpt u daar graag bij. Een enorme verhoging van rendement en comfort voor uw klanten. En een besparing op EPC tot maar liefst 0,3! Dat is de Vaillant geoTHERM warmtepomp.

Modulair buffersysteem

De allSTOR is een eenvoudig te installeren modulair buffersysteem geschikt voor zowel de woningbouw als utiliteit. Dankzij de gelaagde buffertank is de gewenste temperatuur altijd beschikbaar voor verwarming en/of warm water. 

Zonne-energie

De Vaillant auroSTEP plus voor duurzaam warmtewatercomfort. Deze zonneboiler levert in combinatie met de ecoTEC plus CW4 11,7 liter warm water per minuut. Dat is ruim 30% extra comfort. Ook wordt de CO-2 uitstoot met meer dan de helft verminderd.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl