Inspectie

Inspectie

Noodverlichting inspectie

Als u noodverlichting heeft dan is het goed om te weten dat de accu's zo'n 3 tot 5 jaar meegaan. Het is dan ook, op zijn minst, verstandig om dit elk jaar te laten controleren. Het systeem moet overigens ook voldoen aan de eisen volgens NEN 1010 en de eisen van de brandweer. Kruisselbrink Installaties verleend deze service.

En indien de accu's niet meer voldoende werken dan kan Kruisselbrink Installaties u van nieuwe noodverlichting voorzien. Wij hebben verschillende oplossingen voor zowel binnen als buiten. 

Thermografie

Thermografie is een contactloze meetmethode waarbij men de temperatuur in kaart brengt. Dit gebeurt met een thermografische camera: een camera die is uitgerust met een optiek voor infrarood (normaal glas filtert IR straling) en een detector die de golflengte analyseert.

Bij een thermogram wordt normaal gesproken de temperatuurschaal weergegeven. In veel gevallen hebben lage temperaturen hierop een donkere kleur en de hogere temperaturen lichtere kleuren. Aan een thermogram zijn diverse parameters gekoppeld, waarvan enkele het resultaat sterk kunnen beïnvloeden.

Badkamer inspectie

Kruisselbrink Installaties biedt u de mogelijkheid om uw badkamer te laten inspecteren. Denk hierbij aan:

  • Mogelijke lekkage (s)
  • Inspectie kit en voegen
  • Controle afvoer(en)

Keuren elektrische installaties

Kruisselbrink Installaties kan voor u ook uw elektrische installaties keuren. Neem contact op voor meer informatie.

Als specialist in elektrotechniek verrichten we NEN 3140 keuringen en inspecties en NEN 1010 keuringen en inspecties.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl