Neem contact met ons op
0543 - 564 478

Diensten

Elektra

Elektra Kruisselbrink Installaties is specialist als het gaat om het aanleggen van een elektrische installatie. De werkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw of verbouw, het onderhoud hiervan maar ook kleine aanpassingen bij renovatie... Lees verder.

Sanitair

Sanitair Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en/of toilet? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wat kost een badkamer? Om u enig idee te geven wat een verbouwing van de badkamer kost hebben we voor u onze badkamerwijzer. Hier kunt u inzicht krijgen,... Lees verder.

Verwarming

Verwarming Kruisselbrink Installaties te Winterswijk is gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei soorten verwarmingsinstallaties. U kunt vrijwel voor al uw installaties bij ons terecht. Kies hieronder voor uitgebreidere informatie over diverse onderdelen van verwarming en... Lees verder.

Duurzaam

Duurzame techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort... Lees verder.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk Sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen zijn in Nederland zo vanzelfsprekend, dat de meeste mensen er eigenlijk nooit bij stilstaan. Tot er eens een keer iets niet meer naar behoren werkt, en u noodgedwongen een loodgieter moet inschakelen. Gelukkig... Lees verder.

Dak- en zinkwerk

Onderhoud dak- en zinkwerk Wanneer het op uw dak aankomt, dan geldt: voorkomen is beter dan genezen ! Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw, wind, kou en warmte. Slijtage is dan ook onontkoombaar. Om uw dak en uw dakgoten in goede staat te houden, is het... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing Kruisselbrink Installaties te Winterswijk is uw specialist als het gaat om klimaatbeheersing van uw woning of van uw bedrijfspand. Klimaatbeheersing is belangrijk voor uw woon / werk omgeving maar dit moet ook zo DUURZAAM mogelijk gebeuren, Uiteraard zijn hier heel... Lees verder.

Service & Onderhoud

We zijn voor onze warm water voorziening en verwarming bijna allemaal afhankelijk van onze c.v.-ketel. Maar u kunt van een apparaat dat jaarlijks al snel zo’n duizend branduren maakt, niet verwachten dat u er nooit naar hoeft om te kijken. Wij vertellen u graag meer over het belang van... Lees verder.

Agrarisch

Als erkend totaalinstallateur die voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam is, is Kruisselbrink Installaties in Winterswijk ook werkzaam in de agrarische sector. Op deze pagina vertellen wij u hier graag wat meer over. Installaties voor de agrarische sector De agrarische sector... Lees verder.

Over ons

Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in met het geven van vakkundig advies en het bieden van... Lees verder.

Comfort sanitair

Comfort sanitair Kruisselbrink Installaties is gespecialiseerd in allerlei toepassingen in uw woning die het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Zo kunnen we het langer thuis blijven wonen vorm geven. Samen met u maar vooral voor u! Denk hierbij aan: langer thuis blijven wonen slim wonen... Lees verder.