0 op de meter

0 op de meter

Stelt u zich eens voor dat u een woning had die net zoveel energie zou opleveren als dat hij zou verbruiken. Een woning die geen gas gebruikt, maar alleen elektriciteit, en al die elektriciteit zelf opwekt. Dat is te mooi om waar te zijn, denkt u wellicht. Maar deze zogeheten 0-op-de-meter-woningen zijn anno 2016 wel degelijk mogelijk! Kruisselbrink Installaties vertelt u hier graag meer over.

Over 0-op-de-meter-woningen

0-op-de-meter-woningen zijn duurzame woningen die middels innovatieve technieken zo energiezuinig worden gemaakt dat de energierekening op 0 komt te staan. Zo zijn vloeren, daken en gevels optimaal geïsoleerd, en zijn er zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. 0-op-de-meter-woningen zijn niet alleen vele malen minder belastend voor het milieu, maar bieden ook een blijvend financieel voordeel voor zowel bewoners als investeerders. Daarbij zorgen de eigenschappen van de woningen dat andere veelvoorkomende woonproblemen worden geminimaliseerd: zo hebben de bewoners van 0-op-de-meter-woningen aanzienlijk minder last van geluidsoverlast en tochtige kieren. 

Interesse in een 0-op-de-meter-woning?

Voor het merendeel van de bestaande woningen is een 0-op-de-meter renovatie een zeer aantrekkelijke investering. Wilt u weten of een 0-op-de-meter renovatie van uw bestaande woning voor u tot de mogelijkheden behoort? Neem dan contact op met Kruisselbrink Installaties voor een deskundig advies!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl