Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Een toilet dat onhandig geplaatst is, niet naar behoren functioneert, niet aansluit op uw smaak of om een andere reden niet aan uw wensen voldoet, zal in de loop van de tijd voor flink wat frustratie zorgen. Tenslotte is het toilet een ruimte waar u dagelijks gebruik van moet maken. Elke keer dat u er binnenloopt wordt u weer opnieuw met de knelpunten geconfronteerd. In dat geval is een toiletrenovatie geen overbodige luxe. 

Waarom een specialist inhuren?

Uw toilet beslaat maar een kleine ruimte. Het kan dus zijn dat de verleiding groot is om uw toiletrenovatie zelf uit te voeren. Echter, een toiletrenovatie is niet bepaald een eenvoudige verbouwing. Ten eerste moet een dergelijke renovatie vaak zo snel mogelijk gebeuren, met name in woningen waar slechts één toilet aanwezig is. Ten tweede heeft u een zeer kleine ruimte om in te werken. Ten derde dient u kennis te hebben van het installeren van waterleidingen en afvoerleidingen, en moet u ervoor zorgen dat het toilet hier geheel waterdicht op aangesloten kan worden. Ook dient u over het juiste gereedschap te beschikken. Zoals u ziet is een toiletrenovatie nog helemaal zo simpel niet. Het is dan ook raadzaam om hiervoor een specialist in te huren. Kruisselbrink Installaties is u graag van dienst! 

Mogelijkheden

Op het gebied van toiletrenovatie heeft u tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een minimale renovatie, maar ook een compleet nieuw toilet, inclusief nieuwe tegels, wandcloset, fonteintje, verlichting en plafond behoort tot de mogelijkheden. 

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van toiletrenovatie? Neemt u dan contact op met Kruisselbrink Installaties! U bent tevens van harte welkom bij onze showroom om wat inspiratie op te doen voor uw nieuwe toilet!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl