Badkamerinstallatie

Badkamerinstallatie

Heeft u een complete badkamerrenovatie op de planning staan? Dan moet u er wel rekening mee houden dat alle sanitaire voorzieningen op de juiste manier aangesloten moeten worden. Dergelijke werkzaamheden mogen niet onderschat worden, dus het is altijd aan te raden om een specialist in te schakelen voor de installatie van uw nieuwe badkamer. Kruisselbrink Installaties in Winterswijk is u graag van dienst!

Badkamer ontwerp

Wanneer u het plaatsen van uw nieuwe badkamer of het renoveren van uw huidige badkamer overlaat aan Kruisselbrink Installaties in Winterswijk, dan bepaald u natuurlijk hoe u het wilt hebben. Onze specialisten komen bij u langs om uw huidige badkamer op te meten en te bekijken of de bestaande bouwkundige voorzieningen aan de eisen voldoen. Vervolgens maken we samen met u een ontwerp voor uw nieuwe badkamer. Uiteraard kunnen we u hierbij van een gedegen advies voorzien. 

Werkzaamheden

Zodra het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we aan de slag. Uw oude badkamer wordt gesloopt en afgevoerd, de waterleidingen en afvoerbuizen worden indien nodig verlegd of gelegd, de wanden en vloeren worden betegeld, en de sanitaire voorzieningen die u heeft uitgekozen worden geplaatst en aangesloten. Dankzij de expertise van onze badkamerspecialisten bent u met Kruisselbrink Installaties in Winterswijk altijd verzekerd van het beste eindresultaat dat u zich maar kunt wensen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van badkamerinstallatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl