Wand- en Vloertegels

Natuursteenlook

Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels zijn stoere keramische tegels die eruit zien als natuursteen, maar veel makkelijker in onderhoud zijn. Natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurtinten en zorgen voor een warme uitstraling in uw badkamer interieur.

De voordelen van natuursteenlook tegels

De meeste natuursteen tegels verkleuren na verloop van tijd, terwijl keramische tegels met een natuursteenlook altijd hun kleur behouden. Natuursteenlook tegels worden vervaardigd uit natuurproducten en onder hoge temperaturen gebakken, waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn zo goed als ongevoelig voor krassen, vuil- en waterafstotend, en veelal voorzien van een ruwe (antislip) toplaag. Ook schimmels krijgen geen kans, wat natuurlijk een belangrijke eigenschap is voor een badkamertegel.

Natuursteenlook tegels kopen

Bent u zich aan het oriënteren op natuursteenlook tegels? Komt u dan eens langs in de showroom van Gotink Installaties! Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van natuursteenlook tegels in de badkamer, het toilet, de gang of de keuken. 

Voorbeelden van tegels

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl