Wand- en Vloertegels

Natuursteen

Natuursteen tegels

Er zijn tienduizenden verschillende soorten gesteenten die in de natuur voorkomen. Ongeveer vijfduizend van deze gesteenten zijn geschikt voor bouwkundige toepassingen. Populaire soorten natuursteen voor in de badkamer zijn o.a. marmer, graniet, leisteen en kwartsiet. Natuursteen tegels in de badkamer zorgen voor een natuurlijke uitstraling en een warme sfeer, en zijn te combineren met vrijwel alle interieurstijlen. Het mooie aan natuursteen tegels is dat echt elke tegel anders is; dit maakt elke natuursteenvloer uniek! Natuursteen kan worden behandeld door het te schuren, te polijsten of te zoeten. Voor toepassingen in de badkamer is gepolijst natuursteen doorgaans het meest praktisch, aangezien dit beter bestand is tegen de vorming van kalk. Marmer wordt bij gebruik in de badkamer voorzien van een speciale beschermlaag, omdat het onbehandeld erg gevoelig is voor zuren in bijvoorbeeld cosmetica producten.

De voordelen van natuursteen tegels

Een groot voordeel van natuursteen tegels is dat deze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld keramische tegels, helemaal solide zijn; hierdoor vallen beschadigingen minder op. Een tweede voordeel is dat natuursteen tegels warmte goed vasthouden en zeer goed geleiden, waardoor ze doorgaans prima geschikt zijn voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Natuursteen tegels kopen

Voor het grootste aanbod natuursteen tegels komt u langs bij de showroom van Gotink Installaties! Hier kunt u rustig het complete assortiment bezichtigen en een weloverwogen keuze maken. 

Voorbeelden van tegels

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl