Onderdelen

Ga snel naar...

Onderdelen

Onderdelen badkamer, verwarming, dakwerk en riolering

Niets is zo frustrerend als wanneer u net lekker aan het klussen bent, en u er ineens achter komt dat u niet de juiste onderdelen in huis heeft om de klus af te maken. Of dat u ontdekt dat u bepaalde onderdelen te kort komt. Gelukkig kunt u altijd terecht bij de installatiewinkel van Sanitiem Visser!

Assortiment onderdelen

Sanitiem Visser heeft de beschikking over haar eigen installatiewinkel in Workum, waar u terecht kunt voor een breed scala aan onderdelen. Hierbij kunt u denken aan kraan onderdelen, onderdelen voor uw CV-ketel, leidingonderdelen zoals alle voorkomende knel-, soldeer- en persfittingen, afvoeren, PVC onderdelen, en nog veel meer. We hebben het allemaal!

Advies onderdelen

Loopt u vast met een klus? Ook dan kunt u bij Sanitiem Visser terecht. Onze vakmannen beschikken over een jarenlange ervaring en kunnen u van een deskundig advies voorzien. Als u het even niet meer weet, dan helpen wij u met plezier verder. 

Meer weten?

Of u nu precies weet wat u nodig heeft, behoefte heeft aan professioneel advies, of zich liever eerst even wilt oriƫnteren op de mogelijkheden, u bent van harte welkom! We hopen u graag in onze installatiewinkel te mogen ontvangen.

 

Installatiewinkel Sanitiem Visser
Noard 186 
8711 AM, Workum 
0515 - 54 13 82 

[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 12:00 & 12:45 - 17:00
© Kruisselbrink Installaties 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl