Neem contact met ons op
0543 - 564 478

RTB houtpelletketels​

Wij zijn een allround erkend loodgietersbedrijf voor pelletkachels, zonneboilers, sanitair, verwarmings-installaties, waterleidingen,  gasleidingen en meer. Naast het leveren van onze producten, doen wij natuurlijk ook montage en onderhoud. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en instellingen. Kortom, iedereen die op zoek is naar een gerenommeerd installatiebedrijf is bij ons aan het juiste adres.

Verwarmingsinstallaties en onderhoud

Wij leveren veel diverse diensten en uiteenlopende producten. Hierbij valt te denken aan allerlei soorten verwarmingsinstallaties, zoals vloerverwarming of een cv-ketel. Tevens zijn wij leverancier van duurzame oplossingen, voorbeelden hiervan zijn een zonneboiler en een houtpelletketel. Deze producten hebben als brandstof een duurzame grondstof.  Deze stoten weinig CO2 uit en zijn hierdoor milieuvriendelijk.

Heeft u een vraag of wenst u gebruik te maken van onze diensten. Neem dan contact met ons op.

Recentelijk zijn wij dealer van NBE RTB geworden. Dit dealerschap sluit prima aan bij onze visie. Het duurzame en natuurlijk verwarmen van tapwater en woningen door middel van zonne-energie.

De RTB houtpelletketels zijn uitermate geschikt ter vervangen van uw huidige stook-olieketel, propaan of gasketel. En bovendien is het gebruik van hout als brandstof, een prima methode om uw CO2 voetprint te verminderen en flink op de stookkosten te be-sparen, tot wel 45%.

ISDE subsidie € 3.200,= 

Subsidie beschikbaar bij de aanschaf van een

RTB houtpelletketel.

Toch maar mooi meegenomen.

De RTB houtpelletketels zijn onderscheidend:

  • Kwaliteit
  • Uitgekiende functionaliteit met o.a. Stokercloud
  • 10 jaar garantie op ketellichaam *
  • Service en nazorg
  • Gunstige prijsstelling

Jaarlijks worden er van de RTB houtpelletketel minsten 10.000 stuks gemaakt – er is dus sprake van een bewezen techniek. Aangevuld met onze invulling kunnen we u een passende en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden voor uw pand / woning.

Ontzorgen

Ons doel is om u te ontzorgen. Direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot.

Kijk ook even op de website van de importeur www.pelletsunique.eu voor uitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.

 

Bediening op afstand. Tevens controle van het verbrandingsproces.