Neem contact met ons op
0543 - 564 478

Badmeubelen

Kruisselbrink Installaties is de specialist in Winterswijk als het gaat om badmeubelen. Wij hebben in ons assortiment de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

De Collectie van Primabad

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Primabad bied een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers.

Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Primabad  stelt hoge eisen aan de badkamermeubelen en staat voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Vraag Kruisselbrink Installaties naar de mogelijkheden van Primabad of klik hier voor meer informatie.

 

 

Over Thebalux badkamermeubelen

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Vraag Kruisselbrink Installaties naar alle mogelijkheden van Thebalux of klik hier voor meer informatie.

 

Meer informatie over Badmeubelen? Neem contact op!