Ventilatie

Het ventileren van een ruimte in bijvoorbeeld het huis of bedrijfspand is van groot belang om de luchtkwaliteit te waarborgen en verontreiniging te voorkomen. Ventileren is niets anders dan het verversen van de lucht die aanwezig is in een bepaalde ruimte. Ongeacht welke ruimte in huis of bedrijf het betreft de lucht die in een ruimte aanwezig is verontreinigd. Door hier mechanische ventilatie te plaatsen bent u zeker van verse lucht in een ruimte en voorkomt u dat er vervuilde lucht circuleert in een ruimte.

Balansventilatie

Met balansventilatie zorg je voor een gezonde, schone lucht in je huis. Ontdek of balansventilatie in jouw huis toepasbaar is en wat je (eventueel) kunt doen om balansventilatie te verbeteren. Neem contact op met Kruisselbrink Installaties om alle mogelijkheden te bespreken.

Mechanische ventilatie

Voor druk bezochte ruimtes is het van groot belang dat de luchtkwaliteit gewaarborgd is, immers kunt u zich het niet veroorloven dat door de luchtkwaliteit mensen ziek of onwel worden. Wij als ventilatie specialist kunnen u adviseren op het gebied van luchtkwaliteit en mechanische ventilatie.

Waarborg de luchtkwaliteit en laat een erkend installatiebedrijf u adviseren.

HEEFT U VRAGEN?
BEL ONS GEWOON! 0543 - 564 478