Sanitair >

Toiletrenovatie

Het toilet mag dan wel de kleinste ruimte in uw huis zijn, het is wel de plek waar u meerdere keren per dag komt. U mag daar dus best wel hoge eisen aan stellen! Een toilet dat niet naar uw wens is, zal u gaan irriteren, en u zult er meerdere keren per dag aan herinnerd worden. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig, want vaak kunt u al met enkele simpele aanpassingen een groot verschil realiseren. Kruisselbrink Installaties in Winterswijk kan u hierbij helpen! U kunt ervoor kiezen om alleen het toilet zelf of het kraantje te vervangen, maar ook een algehele renovatie behoort tot de mogelijkheden. Voor een bedrag van € 2495,- (inclusief montage) heeft u al een volledig vernieuwd toilet!

Werkwijze

Samen met u maken we ontwerp voor uw nieuwe toiletruimte. Indien nodig maken we een afspraak om bij u thuis om de toiletruimte op te meten en het leidingwerk en rioolstelsel te bekijken, om zo onaangename verassingen te voorkomen. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte, uiteraard geheel op maat en naar uw wensen. Bij opdracht wordt de startdatum van de toiletrenovatie in overleg met u ingepland. Een toiletrenovatie neemt, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, gemiddeld drie tot vier dagen in beslag. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot toiletrenovatie, of wilt u graag direct een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Kruisselbrink Installaties in Winterswijk!

HEEFT U VRAGEN?
BEL ONS GEWOON! 0543 - 564 478