Repareer de dakgoot als de zon schijnt

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Laat altijd een specialist kijken naar de klacht die u heeft, het kan immers complexer zijn dan dat het lijkt. Wordt dit niet op de juiste wijze aangepakt, dan kunt u met blijvende schade blijven zitten of zelfs erger, het dakof de dakgoot moet vervangen worden.

Onderhoud

Het uit laten voeren van onderhoud aan de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat uw dakgoten weer voldoen aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. U laat uw auto APK keuren, dit is bij dakgoten ook aan te raden. Wanneer u jaarlijks uw dakgoten goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van de dakgoten.

Zinkwerk

Zink is een duurzaam materiaal met een lange levensduur voor dakgoten en regenpijpen. De investering verdient zich terug, omdat het materiaal beschermd is tegen de buitenlucht. Daardoor is er bijna geen onderhoud nodig. Het bedekken van een dak of gevel met zink vraagt aandacht. Kruisselbrink Installaties zorgt voor een vakkundige en uiteraard waterdichte afwerking. We passen dit ook toe op dakkapellen en erkers. Zinkwerk is ook heel geschikt als gevel- en dakbedekking. Blank zinkwerk geeft uw woning een authentieke uitstraling. Maar ook voor een moderne look is zink geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwart gepatineerd zink. Dit is ook mooi te combineren met een zinken hemelwaterafvoer. 

Wilt u een offerte van ons of vrijblijvend advies neem dan contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN?
BEL ONS GEWOON! 0543 - 564 478