Diensten

Elektra

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw huis of bedrijf zorgt ervoor dat er op de juiste plek elektriciteit geleverd wordt in een betreffende ruimte. Dit is hedendaags niet meer weg te denken en daarom is het van belang dat hier een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf voor ingeschakeld... Lees verder.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet. Reparaties Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct... Lees verder.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak... Lees verder.

Duurzaam

Techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw... Lees verder.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden. U schakelt dan het... Lees verder.

Dak- en zinkwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Het ventileren van een ruimte in bijvoorbeeld het huis of bedrijfspand is van groot belang om de luchtkwaliteit te waarborgen en verontreiniging te voorkomen. Ventileren is niets anders dan het verversen van de lucht die aanwezig is in een bepaalde ruimte. Ongeacht welke ruimte in huis of... Lees verder.

Service & Onderhoud

Voor het behoud van de installaties en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Tijdens het onderhoud wordt er door een specialist gekeken naar storingen en kleine defecten, na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van... Lees verder.

Agrarisch

Als erkend totaalinstallateur die voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam is, is Kruisselbrink Installaties in Winterswijk ook werkzaam in de agrarische sector. Op deze pagina vertellen wij u hier graag wat meer over. Installaties voor de agrarische sector De agrarische sector... Lees verder.

Aardwarmte

Kruisselbrink Aardwarmte is Vaillant Gekwalificeerd Innovatiepartner in bodem- en luchtgebonden warmtepompsystemen. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in door het geven van vakkundig advies en het bieden... Lees verder.

Over ons

Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in met het geven van vakkundig advies en het bieden van... Lees verder.

Comfort sanitair

Lees verder.